Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
akkor láss tovább
ha a magánember ganaj, akkor mik a "boltok" ? akva', ipon, pcx és társai
99% hogy alzától felvásárolják, aztán adják tovább
ők hivatalos/hivatásos kereskedők elvileg
nekem ha munkára kell megoldom, nem csak 3080 van a világonés pont ilyenben vagyok, veszek valamit amivel "elleszek", aztán majd ha lesz választék - és termel a project - akkor választok hosszabb távú megoldást
ha keményen keresné a pénzt akkor már 3090-em lenne - és abból is tudtam volna venni boltban, scriptelgetés nélkül is -
attól hogy a gyártó nem keres több pénzt, még ők generálták az egész helyzetet - és a vga gyártók kereshetnek is, max maga az nv és amd nem fog -
én azt mondom, amíg behazudják hogy "van", közben meg semmi nincs, ők menjenek a qrva anyjukbaaki meg pénzt keres vele mert egyeseknek minden azonnal kell bármi áron, hát keressen
ezek luxus termékek, nem szívműtéthez kellenek
az én szívem se fog leállni, ha idén esetleg nem tudok oledet venni...legalábbis remélem ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest