Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52004) Piftuka válasza Crus (#51959) üzenetére


Piftuka
veterán

Én csak olyan terméket vagyok hajlandó onnan vásárolni, amely esetében elkönyvelem, hogy nem kell foglalkoznom a garanciális ügyintézéssel.

Vagyis tartós fogyasztási cikket nem vásárolnék onnan. (Ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy kb. minden szökőévben egyszer rendelek bármit is tőlük.)

Tavasszal vettem pl. egy irodai, görgős széket (mert szükség volt egyre, mert ~29.000 forintra leárazták, és mert ebben az árkategóriában az egyetlen volt, amiről sok, és jellemzően jó véleményt írtak a vásárlók), annak tudatában, hogy ha "mellényúlok",és meghibásodik akár néhány héten belül, akkor a szék megy a hulladékok közé. Szóval eleve így álltam hozzá.

A lelki nyugalmam ugyanis többet ér annál, mint hogy egy EMAG kaliberű vállalkozással vitatkozzak, és könyörögjek a garanciális jogaim érvényesítéséért. (Nem beszélve arról, hogy ők online piactér is, és "boldog-boldogtalannak" teret adtak, így egy-egy terméket gyakran 8-10 áron, 8-10 forgalmazótól tudsz megvásárolni, aztán onnantól a fogyasztói szerződés a vásárlással velük köttetett. Bármi van, az EMAG széttárja a karját és az adott forgalmazóhoz küld....)

Ráadásul, most, hogy már hivatalosan is az Edigital áruházlánccal összeolvadva végzik tevékenységüket (egy cégként)...

Ha hasonlítani kell valamihez, hát ez olyan, mintha Belzebub állt volna össze Azmodeusszal! :DDD

A döntés a Tiéd! :)

"Aquila non captat muscas."

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.