Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Azért lehet megtenni, mert van aki így viselkedik. Csak akkor működik a dolog. Addig amíg az emberek így viselkednek addig nincs olyan cég amelyik ezt ne használná ki. USA-ban idiotizmus amit művelnek és azt nagyon nem kéne átvenni de ez sem jó ami a többi országban folyik, többek közt nálunk is. Szinte az összes nagy online kereskedés is ezt csinálja. Aki tudatos vásárló és keresi a megfelelő terméket az nagyjából tudja, hogy mi a jó ár és azt is, hogy nem feltétlenül a BF-en lévő a jó. Én akkor veszem meg amikor szükségem van rá és megvan a pénzem, nem érdekel, hogy 3 hónap múlva 20%-al olcsóbb lesz. Egyébként előfordultak jó vételek, volt pl. féláron router. Persze nem az én igényeimnek, de előtte mindig a duplája volt. Szóval azért vannak jó árak, de nem biztos, hogy téged vagy engem pont "megérint", mert nem nekünk szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Farming Simulator 25
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Garanciás Zalman házak!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor