Hirdetés
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
rappit4
üzenetére
Abl-t nem tudod kikapcsolni szervíz menüben csak az asbl-t (auto static brigthness limiter?) ami a statikus világos részeken kapcsol be. Azt se ajánlott kikapcsolni, de az abl-t ha lehetne se lenne érdemes - nem csak a beégés de az energiahasználat miatt is kapcsol be, nem képes annyi naftát lekezelni rendesen az elektronika, problémákhoz vezetne.
kövezzetek meg, de engem nem hogy nem havar az abl de egyenesen szeretem. Eleve csak hdr esetén kapcsol be, filmeknél iszonyat ritkán észlelhető, játékoknál jellemzőbb h feltűnik, de ott se nagyon. S én örülök neki, h egy sötét jelenet után egy hirtelen világos nem égeti ki a szemem, én ezt egy featurenek s nem limitációnak élem meg

láttad már egy x szériás olednél az abl-t, vagy csak olvastál róla/videokon nézted? Érdemes élőben megnézni olyan kürülmények között ahol használnád (félhomály/sötét szoba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Eredeti játékok OFF topik
- Konteó topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor