Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
rappit4
üzenetére
Abl-t nem tudod kikapcsolni szervíz menüben csak az asbl-t (auto static brigthness limiter?) ami a statikus világos részeken kapcsol be. Azt se ajánlott kikapcsolni, de az abl-t ha lehetne se lenne érdemes - nem csak a beégés de az energiahasználat miatt is kapcsol be, nem képes annyi naftát lekezelni rendesen az elektronika, problémákhoz vezetne.
kövezzetek meg, de engem nem hogy nem havar az abl de egyenesen szeretem. Eleve csak hdr esetén kapcsol be, filmeknél iszonyat ritkán észlelhető, játékoknál jellemzőbb h feltűnik, de ott se nagyon. S én örülök neki, h egy sötét jelenet után egy hirtelen világos nem égeti ki a szemem, én ezt egy featurenek s nem limitációnak élem meg

láttad már egy x szériás olednél az abl-t, vagy csak olvastál róla/videokon nézted? Érdemes élőben megnézni olyan kürülmények között ahol használnád (félhomály/sötét szoba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- GTA V
- Gitáros topic
- Tavaszi hardvernyitány
- Metal topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED77C41LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor