Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Köszi a választ neked is, de továbbra sem tudtam meg a miértjét. Nem vitatkozni akarok, egyszerűen csak segítséget kérek, h aki ezzel tisztában volt (én ugye ma tudtam meg) az le tudja-e írni ennek a fizikáját, h megértsem, vagy esetleg egy linket tudna-e adni, ahol leírják miért káros is ez és pontosan mi történik ilyenkor. Szimplán csak szeretném megérteni.
&Fisha:
szerk: hamarabb elkezdtem válaszolni, csak közben meló van, mire elküldtem, már írtál
Köszi szépen! Sajnos egyre kevesebben gondolkoznak is, vagy tudnak szolgálni érdemi válasszal, a toleranciáról már nem is beszélve. Érdekes egyébként, mert pont a kíváncsiság juttatta el erre a fejlettségre az embert, de úgy látom egyre kevesebb olyan ember van, aki érteni is akarja a dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor