- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wallace 234 #46095 üzenetére
Nananana...
Mielőtt beskatulyáznál, #46090) dh66e kollégával együtt, én egy lehetséges "opciót" írtam eladásra, amire mindjárt írtam is, hogy a legjobban elítélem. De, ott vannak azok az agyvelőgyulladások és fotelforradalmárok, akiknek bármit el lehet adni, nem pedig itt.
Mégis te miért adod alá a lovat, hogy járjon utána egyfolytában?
Szeretnéd megtudni más kárán, hogy viszonyul majd ehhez az LG?
Egy olyan tévéről beszélünk, ami beégés nélkül is max 150k az ára és főleg az első számú probléma, - amit én sem tudtam biztosan -, hogy a gyári garancia sem vonatkozik a beégésre!
Akkor mégis mi lehet ennek a kimenetele szerinted?Még megérteném, ha a tévéje 500 ezer fölötti árat képviselne és lenne rá garancia is, de úgy, hogy semmi garancia nincs, sem kiterjesztett, se semmi és így nekimenni a hatalmas LG-nek Magyarországon...
Hát az ő dolga, de továbbra is azt mondom, a legjobb opció, ha fb-on megszabadul a tévétől, akár leírja a hibáját, akár nem, mert erre az esélytelen "harcra" a gatyája (is) ráfog menni.
Részemről nem érdekel tovább ez a téma...béke :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest