Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Akkor azért csak utána jártál már te is.
Én még mindig azt mondom, hogy szinte csak tv adás nézésére felesleges oled tv-t venni. Mert finoman szólva is egy rakás sz...r a minősége a tv adásoknak.Nekem kb 1 hónapja van meg a tv, azóta nem is néztem tv adást. Valahogy úgy vagyok vele, láttam mire képes minőségi tartalom esetén és azután én nem vagyok hajlandó szar minőséget nézni. De hozzá teszem ez én vagyok. (Bíztos vannak akik ugyan úgy néznek tv adást, meg ugye mindenki más . Így is megfognak kövezni, hogy mi az, hogy nem jó rajta tv adást nézni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én még mindig azt mondom, hogy szinte csak tv adás nézésére felesleges oled tv-t venni. Mert finoman szólva is egy rakás sz...r a minősége a tv adásoknak.
Vhiktor