Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Kétszer ilyen hosszan lehetne reagálni (mert előnyt-hátrányt is írnék mindegyikről, ahogy tettem már párszor), de minek? Ugyanabba a csoportba tartozik: szemellenzős vak pistike, aki egyik oldalon felemlegeti az előnytr, a másikon a hátrányt. Nem objektív, hanem szűrős. Majd ha megemlíti mind az előnyöket hátrányokat mindkét oldalon, akkor, lehet beszélgetni. De Pistike ilyent nem tesz.
Nekem volt mindkettő tudom melyiknek mi. Le is írtam néhányszor itt-ott elfogulatlanul. Pistikéknek nem volt. Csak ami nekik van annak nem szeretik említeni a rossz oldalát. Mindig csak a fényeset.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED C1 55"
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor