Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AL

addikt

válasz dh66e #34729 üzenetére

Szia ! A régi készülék elszállítása után 2 héttel már fogytán a türelmem felhívtam Őket.
    Azt mondták, hogy a Lengyelektől még nem kaptak választ, majd 1 óra múlva telefonáltak, hogy a Lengyel központ cserét ajánlott. Megkérdeztem, hogy lehet e csereutalványt kérni, Ők mondták, hogy nem valószínű, de megkérdezik. Ismét hívtam őket 1,5 hét múlva, akkor mondták, hogy el lett utasítva a kérésem. Ekkor mondtam, hogy elfogadom a GZ950 - et, de szeretném az 5 év garanciát is megkapni. Egy hét múlva ismét telefonáltam, de még semmi, majd 2 hét elteltével ismét próbálkoztam, akkor közölték, hogy megérkezett, majd hívnak és időpontot egyeztetünk a szállításra. A próbálkozásaim ( csereutalvány ) miatt 1,5 hetet csúszott a csere. Végül az 5 év garanciát sem adták meg. Most próbálkozok az MM biztosítójánál, hogy az előző TV +3 év garanciáját át lehet e íratni erre.
    Az új tévére maradt a régi MM számla és a csere napjától ( tegnaptól ) szól az újra a 2 év garancia. Sajnos már több garanciális ügyem volt. Vagy Én vagyok ilyen peches, vagy tényleg nincs hibátlan termék. Ha adnak csereutalványt, akkor abból az árból megvehettem volna az 55GZ1500 - et. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák