Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
Én azt hiszem, hogy értékítélet problémával TE küzdesz...minden nap, minden kommentpanelben szerepelsz, amint megírod, mennyire iszonyúborzasztóanrettenetesen f.s az LG, mennyire bajos mindenük, mennyire kell félnie annak, aki megveszi, hogy hipp-hopp elromlik és itt a világvége....
ÉN úgy érzem nem küzdök ILYEN problémákkal ...tehát megértem, hogy Panát vettél, annak ellenére, hogy ÉN nem azt vettem (AZONOS árban volt akkor és ott a C8-al, tehát az ultragazdag poént szerintem ejtsük, mert tömegközlekedéssel járok dolgozni, naponta...)....tehát megértem, elfogadom döntésed...DE nem írom le, valahányszor a panáról esik szó, milyen fapados az irányítása, mennyire háklis a lejátszója, nem keresem a konfliktust...
Elfogadhatatlan számomra, ha az ember a fórum hasábjain a nagy többségnek olyat ír, hogy nem is tudja elképzelni, ki az az ember aki LG-t vesz egyáltalán....szerinted ez nem problémás?
Te barátom Mekkában akarsz klezmert játszani, de rá kell jönnöd, az nem fog menni...
Itt az a különbség, hogy MI meghallgatjuk a klezmert, bólogatunk is, nem fikázzuk, de részünkről a szufi muzsika megfelelőbb...remélem árnyaltan rávilágítottam, melyikünk mit csinál mikor erre téved...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor