Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Piftuka
üzenetére
"Az amerikai ismeretterjesztő csatornákon TruMotion-nel bosszantóan szaggat, anélkül vállalható, viszont mosottabb is."
1: trumotiont nem használunk
2: a 30 vagy 60 fps amerikai ntsc természetfilm soha nem fog jól mutatni 50 vagy 25 fps-es tv csatornán."A jelek szerint az emberek érzékenysége is eltérő. Van, aki szó szerint nem is veszi észre, van aki észreveszi, de nem zavarja őt, és van, aki egyáltalán nem tud megbarátkozni vele."
Én nagyon érzékeny vagyok rá, ha 23.976 videót 24-en tud csak a lejátszó, akkor a percenkénti röccenés is kiveri a szemem.
Azért nem nézek nem minőségi anyagot!
Csodát ne várj. Hibás odavissza konvertált műsort nem kell nézni.
Én annyit tudok, hogy most nézem újra az összes régi-új bd filmeket, mert elképesztő pluszt nyújt az oled. Egy csillagos égbolt, a fekete hajú színésznek nem szürke a haja, stb stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Filmvilág
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor