Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobeige
tag
Bizony, 10 perc bőven elég lenne ahhoz, hogy a saját szemeddel lásd, hogy most nem úgy van, ahogy régen láttad. (Persze egyéni érzékelési különbség mindig lehetséges.)
Tudod, az egész onnan indult el, hogy a hdtv-s faszi feltalálta a kanálban a mélyedést a Philips esetén, pedig a két éves FHD oled is 600 soros, ha trumotion user de-judder 0 de-blur 9 beállítást használnak.
( A kedvedért: ezt mérte ki a teszt.)
Ezt bizonyítottam. Bebizonytottam, hogy az én tévémen trumotion user beállítás esetén a de-judder 0 érték hatása ugyanaz, mint trumotion ki esetén, vagyis hogy van olyan trumotion beállítás, ami nem használ interpolációt. Mindezt azokkal a tesztábrákkal, amelyek mindenkinek hozzáférhetők, és direkt erre a célra szolgálnak.Megértem a Vincent Teoh-t, valószínűleg ebből az internetes újságíró dologból próbál élni, valami tartalmat muszáj csinálni, valamit kell írni a hülye tévékről, mert legközelebb nem kap tesztpéldányt meg meghívót a kiállításra, nem lesz klikkelés és nem lesz nézettség és ő végül is szeret ezzel foglalkozni.
Szerintem ezen a fórumon magától értetődő, hogy ha valamit magunk is ki tudunk próbálni, akkor azt megtesszük, nem fogadjuk el kritikátlanul az internetes review-kat. Ez most pont egy ilyen eset volt.
Az egész dolog a file-ok megkeresésével együtt nem vett igénybe többet bő egy óránál.
A fórumra irkálás jóval több időt vesz el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen házat vegyek?
- Gitáros topic
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Milyen TV-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor