- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Az én C6-om is lassan 2 éves. Gondoltam a tanult kollégáktól bejátszom gyorsan ezt a tévé csere akciót, de sajnos csalódnom kellett. Hibátlan a tévém.

Fél év-évig alap ISF beállításokkal ment, 85-ös oled fényen. Az utóbbi bő egy évben használjuk 40-es oled fény mellett, többi kb alapbeállítás. Youtube app szokott menni, ahol van piros logó. De múlt éjjel is bekapcsolva maradt, mediaplayer menü ment rajta, azóta nem volt panel frissítés. Annyi, hogy a tévé 4 óra után autó kikapcsol, ennyi odafigyelést szerintem megérdemel.
Valószínű a következő tévém is oled (qd-oled) lesz, csak a 8K korszakból, hdmi 2.1 csatlakozókkal. A maradék pár évet bőven megteszi ez.

*"Nekem "letekert" beállításokkal is minden szar beleég. Még a netflix logo is(a netflix menüben) amit ugye nem sokat néz az ember..."
Ez alapján szerintem ez IR lesz, nem beégés. Olyat nekem is szokott produkálni, ha elidőzök valami menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor