Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Jah, de mikor legutoljára néztem (bár érdekel, ha a legutolsó firmware már esetleg más), a C7 még nem tud Rec709 színeket keverni 1080p120 SDR-ban (bár ez a túlszaturáltság játékokban van akinek még tetszik is, lényegében ezeket a színeket kapod Játék képmódban is az ott befagyasztott Széles színtér állásban) és totálisan használhatatlan 1080p120 HDR-ban (nem működik a HDR tone-mapping, ami nélkül nézhetetlen a HDR).
Viszont nem tudom, hogy akár csak a box menüje elmegy-e addig. Nincs játékkonzolom, de hírből azt hiszem van egy-két játék, amin nincs framerate cap, de fogalmam sincs melyek azok.
Szerintem a lag sem csökken. PC-n ennyi előnye is van a 120Hz-nek, hogy jelentősen kevesebb a Vsync lag, de box-on szerintem nem DirectX Vsync van, bár fene tudja (talán pár játék DX-et használ box-on is, és akkor talán ugyan olyan lagos a Vsync).
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- TP-LINK RE705X AX3000 WiFi 6 Extender
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor