- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Callisto
üzenetére
No igen ez az amit elkerülnék. Nem tudom mit miért kell állítani mit mi működtet. Szal inkább hagyom. Azért lenne az a szerencsétlen plug and play.
Azért próbáld ki a serviiot. No ott nem kell semmit tekergetni csavargatni buzerálni. Azt gondoltam ha meg lesz a drága kártya, összekapcsolom és minden zsírkirály.
De nem így lett. Szerintem ha egy dolgot, eszközt, programot ezer helyen kell tekergetni csavargatni állítgatni hogy egyszer jó legyen akkor az egy nagy kalap szar már bocsánat a kifejezésért. Vagy nem céleszköz, program.
Mi a f@aszért kell mindenkinek programozónak vagy elektro műszerésznek lennie hogy normálisan nézzen egy filmet, hallgasson zenét. Ezt sose értettem. Nem kellene gyártani ennyi szart csak 1 et. Akkor nem lenne ennyi ütközés nem kellene ezernyi kodek és nem kellene állítgatni állandóan ezeket a szarokat. Mint ha ezért szült volna anyám hogy állítgassak. Na nem is folytatom mert a végén megölök valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- DUNE médialejátszók topicja
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor