Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Hülyeség volt szerintem kivenni a 3D-t, senkit nem zavart. El sem tudom képzelni milyen előnyt jelent a 3d kivétele, megint csak egy visszalépés."
Maximálisan egyetértek veled!

Egyébként közben találtam egy fórumot, amelyből kiderült, hogy sajnos a SONY 65XD9305használhatatlanul rossz 3D-ben!
Függetlenül attól, hogy hol gyártották.Ahogyan említettem korábban, a teszt során én is tapasztaltam a szellemképesedést; de betudtam ezt az LG demo-nak. Így viszont megint csak szívás!

Az a kérdésem, hogy amit ebben a cikkben írnak, miszerint a "Frame Sequential Method" során "When you do wear the 3D shutter glasses, the image will be crystal clear and be in 3D."...
Ez azt jelenti, hogy ha gyári 3D filmet a 3D-s Blu-ray lejátszómmal nézek meg, akkor az TV-től függetlenül kiváló minőségű, szellemkép nélküli lesz?
(Sajnos a boltban nincsen lehetőség így letesztelni, ezért az USB kulcsra másolt .m2ts formátumú LG és SONY demo-kkal teszteltem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Horgász topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Függetlenül attól, hogy hol gyártották.
Vhiktor