Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Hülyeség volt szerintem kivenni a 3D-t, senkit nem zavart. El sem tudom képzelni milyen előnyt jelent a 3d kivétele, megint csak egy visszalépés."
Maximálisan egyetértek veled!

Egyébként közben találtam egy fórumot, amelyből kiderült, hogy sajnos a SONY 65XD9305használhatatlanul rossz 3D-ben!
Függetlenül attól, hogy hol gyártották.Ahogyan említettem korábban, a teszt során én is tapasztaltam a szellemképesedést; de betudtam ezt az LG demo-nak. Így viszont megint csak szívás!

Az a kérdésem, hogy amit ebben a cikkben írnak, miszerint a "Frame Sequential Method" során "When you do wear the 3D shutter glasses, the image will be crystal clear and be in 3D."...
Ez azt jelenti, hogy ha gyári 3D filmet a 3D-s Blu-ray lejátszómmal nézek meg, akkor az TV-től függetlenül kiváló minőségű, szellemkép nélküli lesz?
(Sajnos a boltban nincsen lehetőség így letesztelni, ezért az USB kulcsra másolt .m2ts formátumú LG és SONY demo-kkal teszteltem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Függetlenül attól, hogy hol gyártották.
Vhiktor