Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Természetesen, mindenképpen megírom!

Jelenleg a Media Markt-ban a "Nagyképű ajánlat" keretében az általam kinézett, és tesztelt 65-ös modellek mindegyikére 20%-os akció van. (Aki Philips, vagy Samsung készüléket nézett ki, az sem jár rosszul a több modelljükre adott 25%-os kedvezménnyel.)
Ha sikerülne egy pár hete-hónapja demo készülékként üzemelő darabra kapnom valami "extra" kedvezményt, akkor akár a SONY KD65XD9305BAEP is lehet a befutó, mert egyébként az egy nagyon jó készülék. (Egyedül a teszt alatt kicsit szellemképes 3D volt ijesztő, de ha tudom, ezúttal nem csak demo-val, hanem dedikáltan filmmel is megnézem.)
Ami pedig a most futó "az LCD-k mind egyformák", illetve "az OLED nyomába egy LCD sem ér" témát illeti... Azért nézzétek meg a SONY KD-65ZD9BAEP típust is élőben.
Én azt is megnéztem, és meg kellett állapítanom, hogy kiválóan oldották meg a fényerő szabályozást. A sötét részekre egy pillanat alatt vált világosból, és a kontraszt pazar. A fekete pedig a legjobb szerintem, ami LCD-től várható.
Igaz, egy hasonló méretű OLED árában van (amennyiért egy korrekt használt autó is kapható), de aki a kiforrottabb technológia irányába menne, annak jó alternatíva szerintem ez a "csúcs LCD".
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Battlefield 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PH! Darts
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Apple asztali gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor