Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jó én kész vagyok. 100-as OLED ismét és ma megint megnéztemés azok a tehénfoltok teljesen eltűntek!
Aki esetleg nem emlékezne ilyen volt az 5% tegnap (első napi üzemelés):
A mai 5% (és 10%) pedig ilyen:

Most komolyan. Mi a jó isten történik itt? Még csak azt sem mondhatom, hogy hidegen készült az első 5%, mert állt a szobában beüzemelés előtt 3 napot.
A kissé sötétebb bal felős résztől eltekintve most szinte tökély. (Ha pedig azt nézzük, hogy a sötétben készült képeken felerősödnek a hibák különösképpen szar telefonnal, hát akkor...) Nem értem.
Jelenleg ha ez így maradna vagy még javulna inkább meghagynám, mert nincs pixel hiba. Banding és DSE is lehet mondani láthatatlan, szinte nincsen a youtubeos teszteket nézve.
Az a baj, hogy most meg úgy érzem teljesen hülyét csináltam magamból az LG-nél, Alzánál.
Persze mindenki örülni fog, hogy "vaklárma" volt, de ennyit hogy változhatnak a dolgok egy nap alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor