Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Gtaati
üzenetére
"oled fényt max 50-en vagy alatt használni,"
Igaz hogy én "fekete bárány" vagyok
, de nálam úgy alakul a beállítás, hogy 22/80/48. Értsd oled fény/kontraszt/fényerő. Tévéadásnál 20/80/44 és semmi bajom a képminőséggel, sőt, a világos jelenetek alatt így is kisül a szemem.
Még ez a beállítás is "erősebb", mint az 50ST60-as plazmám volt, pedig az sem volt sötét. 20 - 40 oled fényerő között annyi történik, hogy a világos rész (fotós hasonlattal szólva) "kiég", a sötét meg (szinte) ugyanolyan sötét marad. Ergo, teljesen feleslegesnek tartom még a 30-at is, pedig a 2015-ös panel nem is igazán fényerőbajnok. Tudom, egyedüliként gondolom ezt így, de akkor azt mondom, legyen ez is egyfajta ízlés. Tízen éve így nézem a tévéimet, ehhez szoktam hozzá. Elborzadok annak láttán, ahogyan itt néhányan hajtják az oledjüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GL.iNet OFF topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Energiaital topic
- Linux Mint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xcover 7 128/6
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nálam úgy alakul a beállítás, hogy 22/80/48. Értsd oled fény/kontraszt/fényerő. Tévéadásnál 20/80/44 és semmi bajom a képminőséggel, sőt, a világos jelenetek alatt így is kisül a szemem.
Még ez a beállítás is "erősebb", mint az 50ST60-as plazmám volt, pedig az sem volt sötét. 20 - 40 oled fényerő között annyi történik, hogy a világos rész (fotós hasonlattal szólva) "kiég", a sötét meg (szinte) ugyanolyan sötét marad. Ergo, teljesen feleslegesnek tartom még a 30-at is, pedig a 2015-ös panel nem is igazán fényerőbajnok. Tudom, egyedüliként gondolom ezt így, de akkor azt mondom, legyen ez is egyfajta ízlés. Tízen éve így nézem a tévéimet, ehhez szoktam hozzá. Elborzadok annak láttán, ahogyan itt néhányan hajtják az oledjüket.
Vhiktor