Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Norbi83
üzenetére
Én ilyesmiket nézegettem annak idején, de aztán sose jutottam odáig, hogy akármelyiket is kipróbáljam. Most már szükségem sincs rá, változtak azóta az eszközeim.
Itthoni kínálatban is létezik többféle splitter, csak azoknál nem láttam, hogy a hangot feltüntetnék a specifikációknál. De szerintem azok is jók arra, amire neked kell. Ezek elvileg annyit csinálnak, hogy egy bemenetet két kimenetre továbbítanak.
Akkor van baj, ha a HK erősítő nem tudja feldolgozni a 4K videojel mellett érkező hangot. Erre tényleg csak próba után lehet rájönni. A másik ötletem egy HDMI DAC, ami 5.1 csatornás analógra konvertál, mert ha jól tudom, a 365-ösön van még többcsatornás analóg bemenet. De ez már egy elég elvetemült ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen routert?
- RAM topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor