- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobeige
tag
Nem akarok tévéket összehasonlítani.
Egy adott készüléket nézve el tudom dönteni, hogy nekem megfelel-e. Hogy neked vagy másnak mi a jó, az nekem nem olyan fontos.Annak a csíkos ábrának amit ismerek az a fő baja, hogy csak egy adott sebességgel mozog. Nem a legjobb analógia, de a kocsik hivatalos fogyasztási adatához tudom hasonlítani - egymással összevethetők az azonos szabvány szerint mért adatok és nagyon egzaktak, de a tényleges fogyasztással csak nagyon lazán korrelálnak.
A testufo mozgó fénykép teszt legfőbb erénye, hogy VÁLTOZTATNI tudod a sebességet, és ha képes vagy közben felidézni, hogy a műsorokban kb milyen sebességű kameramozgások vannak, és mennyi olyan van, akkor kialakulhat benned egy kép, hogy az éppen szemlélt készülék mennyire felel meg az igényeidnek.
De ha neked az kell, hogy 600, akkor persze tőlem nyugodtan, engen nem zavar. Másoknak ettől még hasznos lehet az a megközelítés, amit a testufo.com használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alkoholista nevelde
- PlayStation 5
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor