Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nobeige
tag
Nem akarok tévéket összehasonlítani.
Egy adott készüléket nézve el tudom dönteni, hogy nekem megfelel-e. Hogy neked vagy másnak mi a jó, az nekem nem olyan fontos.Annak a csíkos ábrának amit ismerek az a fő baja, hogy csak egy adott sebességgel mozog. Nem a legjobb analógia, de a kocsik hivatalos fogyasztási adatához tudom hasonlítani - egymással összevethetők az azonos szabvány szerint mért adatok és nagyon egzaktak, de a tényleges fogyasztással csak nagyon lazán korrelálnak.
A testufo mozgó fénykép teszt legfőbb erénye, hogy VÁLTOZTATNI tudod a sebességet, és ha képes vagy közben felidézni, hogy a műsorokban kb milyen sebességű kameramozgások vannak, és mennyi olyan van, akkor kialakulhat benned egy kép, hogy az éppen szemlélt készülék mennyire felel meg az igényeidnek.
De ha neked az kell, hogy 600, akkor persze tőlem nyugodtan, engen nem zavar. Másoknak ettől még hasznos lehet az a megközelítés, amit a testufo.com használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor