Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem engem kérdeztél az igaz, de nekem a legutolsó szériás ST60 Pana plazmám volt, amit egyébként nagyon szerettem, de az oled egészen más világ. Össze sem lehet hasonlítani a két technikát egymással. Hogy a plazmának jobb volt-e a mozgásmegjelenítése? Hát igen, jobb volt picivel, de nem kell hatalmas különbségre gondolni ám. Viszont minden másban az oled olyan magasan veri meg, hogy számomra egyértelmű az oled fölényes győzelme. Mondom ezt úgy, hogy úgy 12 éven át, Panasonic plazmán kívül semmilyen egyéb képmegjelenítőt nem voltam hajlandó elfogadni, ha minőségi képről esett szó, ergo igen elfogult (elborult) Panasonic plazma rajongó voltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen monitort vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor