- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottofon
csendes tag
Asszonnyal néha vitáztam ki kezelje a mozgásérzékelős távot így tegnap beszereztem még egyet. A tv azonnal felismerte az újat és "regisztrálta" de a régit egyúttal törölte is. Amúgy nem tudom ki tálalta ki ezt a web os 3.0 rendszert de életemben nem láttam még ennél szarabb rendszert. Hogy a csatornaváltás kb 5 másodperc az egy dolog. A menü elérhetősége iszonyat körülményes. Azt mondta itt valaki hogy a tv-n van fényérzékelő. Én ezt úgy értelmeztem hogy automatikusan képes váltani pl világos és sötét szoba beállítások között. A jobb oldali ikon oszlopban olyan picik az ikonok hogy kicsit remegő kézzel képtelenség kiválasztani a megfelelő ikont. Ez nekem órási csalódás pedig az lg korábbi tv-inek menüje tetszett. Az is gáz hogy az epg alatt leveszi a képet (csak kicsiben teszi ki) na meg hogy nem választható áttetsző menü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest