Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottofon
csendes tag
Kicsit visszakanyarodnék a topic témához ha nem gond és megosztanék egy szerintem hasznos tapasztalatot:
Kb 3 hete vettem egy 55E6V-t outletben. Ott 3 hetet ment napi 10 órát "áruház módban" LG demo anyaggal.
Sokan aggodtak itt a fórumon a beégés miatt. Alig 1 hete üzemeltem be a TV-t (idő és falikonzol hiányában) és csak 2 napja vettem észre hogy szürke képernyő esetén egy homályos majd 10cm magas LG logó és "LG" betűk látszanak jobb oldalon alul. Bevallom pánikba estem. Kiderült az is hogy nem volt bekapcsolva a "panelzaj törlés" funkció. Én naiv azt hittem ez alap szolgáltatás minden kikapcsolás után. Nos miután ezt beállítottam másnap reggel azonnal kerestem a beégéses foltot és láss csodát eltűnt.
Megnyugodtam. Remélem ti is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Amatőr csillagászat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor