- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszoke
senior tag
Nekem IPS esetében nincs ilyen érzékenységem, az XG27UCS monitoromat nyugodtan tudom használni. Viszont ettől még ugyanúgy felmerül a kérdés, hogy mit lehet ezzel kezdeni. Elég kikapcsolni a VRR-t? WOLED ugyanúgy szenved ettől? Mert ha igen, akkor nincs értelme más monitorral próbálkoznom OLED-ből, bár volt korábban WOLED kijelzősöm 2k-s, és azzal nem volt bajom (igaz, akkor még win 10-en). Illetve QD panelest is használtam tavaly gond nélkül. Nem értem a dolgot.
@Csandi
Az OLED ára is kezd azért csökkenni, ma már 200-ért vagy alatta is kapható belépő szintű modell, bár értelemszerűen nem lesz ugyanaz a szint, mint mondjuk egy Asus ROG monitor.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258