Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Renok

senior tag

Sziasztok,

ASUS ROG Strix OLED XG27AQWMG monitor vásárlásán agyalok, Oázisban már előrendelhető, 250e Ft-ért, ami nekem pont a lélektani határ.

1440p, 27" Tandem WOLED monitor, elvileg javított text clarityvel (de még nem RGB pixel elrendezésű), félig matt félig glossy felülettel, nagyobb fényerővel és közelség érzékelő szenzorral (feketére vált a képernyő, ha senki sem ül előtte), ami nekem nagyon jó ötletnek tűnik a beégés megelőzésében.

Amit miatt nem rendeltem még meg, az én felhasználási szokásaim: napi 8 órát melózok, Word, Excel és főleg Power BI és utána gaming, filmezés, web browsing. A tálcát el tudom tüntetni, de még mindig félek a beégéstől.
    A tandem oled elvileg ebben is segít, kevésbé vannak a ledek maxon járatva és elvileg 60%-kal tartósabbak ebben a szendvics technológiában (plusz a fogyasztás is alacsonyabb), de a beégés így is lehetséges.

Kell ettől nagyon tartanom és felejtős ez így nekem, vagy érdemes belevágnom?

Már megnéztem a 21 hónapos, beégéses tesztelős videót YT-on, amit a Milyen monitort vegyek? topikban ajánlottak, csak gondoltam itt is meghallgatom a tapasztaltak véleményét ezzel kapcsolatban, remélem nem baj.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés