Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, az olvashatóságnak örülök! Nem tudom erről lehet-e képet lőni, ha nem, akkor a tapasztalatod is nagyon érdekelne. Pl. egy excel alap rácsozás hogy néz ki rajta? Fehér alapon fekete betűk, ill. fekete alapon fehér betűk kb. rendben vannak?
Az elején a kis piros logót ki lehet kapcsolni?
Használd örömmel és egészéséggel!

Látom szereted a ROG cuccokat, menő setup. A kép bal széli kütyü az mi?
-
Sziasztok,
ASUS ROG Strix OLED XG27AQWMG monitor vásárlásán agyalok, Oázisban már előrendelhető, 250e Ft-ért, ami nekem pont a lélektani határ.
1440p, 27" Tandem WOLED monitor, elvileg javított text clarityvel (de még nem RGB pixel elrendezésű), félig matt félig glossy felülettel, nagyobb fényerővel és közelség érzékelő szenzorral (feketére vált a képernyő, ha senki sem ül előtte), ami nekem nagyon jó ötletnek tűnik a beégés megelőzésében.Amit miatt nem rendeltem még meg, az én felhasználási szokásaim: napi 8 órát melózok, Word, Excel és főleg Power BI és utána gaming, filmezés, web browsing. A tálcát el tudom tüntetni, de még mindig félek a beégéstől.
A tandem oled elvileg ebben is segít, kevésbé vannak a ledek maxon járatva és elvileg 60%-kal tartósabbak ebben a szendvics technológiában (plusz a fogyasztás is alacsonyabb), de a beégés így is lehetséges.Kell ettől nagyon tartanom és felejtős ez így nekem, vagy érdemes belevágnom?
Már megnéztem a 21 hónapos, beégéses tesztelős videót YT-on, amit a Milyen monitort vegyek? topikban ajánlottak, csak gondoltam itt is meghallgatom a tapasztaltak véleményét ezzel kapcsolatban, remélem nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Call of Duty: Warzone
- Az AOC hordozható monitora megkímél az anyagi csődtől
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xcover 7 128/6
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258