Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ftamas0201

senior tag

Sziasztok.

Hét én is jöttem a szokásossal. :D Monitort szeretnék váltani, jelenleg egy LG IPS monitor van méghozzá 27gp850p-b típus személyében. Előtte évekig egy gigabyte VA monitort használtam ami ívelt volt. Ez a jelenlegi LG maradna másodlagosra, először lenne kétmonitoros setupom, néha jól fog jönni, de nagy részben kikapcsolva lesz :D Viszont az oled már csábít elég régóta, van egy 55CX3 TV-m az LG-től, rengeteg üzemóra van már benne (értsétek tényleg, 14.132 óránál tartok már vele) és a mai napig imádom, csak eddig sokalltam az oled monitorok árát.
    Most, hogy körülnéztem azért 200.000Ft-hoz közelebb látni néhány modellt, ezekre lenne konkrétan kérdésem, hogy érdemes velük foglalatoskodni? 27" 1440P, ennlé nagyobb elvárásom nincs, nem kell 4k (profilomban pc config). Sokat fórumozok, youtubon nézek videókat, twitch-et is bambulok meló után, ha épp semmihez nincs kedvem csak támasztani a tök fejem :D És ha játék akkor aztán mindenevő vagyok, F1 25, CoD, PubG, Far Cry részek, Marvels spiderman, indiana jones, rengeteg szimulátor játék amiket szeretek próbálgatni (gas station simluator, waterpark simulator és ehhez hasonló őrültségek amikkel csak el lehet lenni és kikapcsolnak) ezen felül FPS játékok, single és multi, snowrunner és na hát hasonlók, szóval tényleg mindenevőséggel álltok szemben. :D
    Mit gondoltok, itt ezen a 200k-hoz közelebbi kategóriában lehet kifogni valami nagyon jót? Látok egy új LG-t is 27GX704A-B típust amiről még tesztek nincsenek, aztán ott az ASUS ROG Strix XG27AQDMG ami szintén még teljesen rendben lévő ár számomra, csak hát írtátok, hogy több generációs panelek azért jobbak az írásmegjelenítésben, ez azért viszonylag fontos lenne, mert sokat lógok itt, illetve teszteket, technológiai dolgokat szeretek olvasgatni és fogyasztani. Mi a véleményetek, való nekem egyáltalán ez a technológia monitor szinten vagy árban feljebb kell keresgélni ezekhez az igényekhez mérten? Illetve egy ablak van a hátam mögött erkély ajtóval együtt, és délután telibe süt a nap amit ennél a monitornál sem szívlelek már mert le kell engedjem a redőnyöket, hogy lássak rendesen, arra azért kicsit háknis vagyok. :)

Nagyon szépen köszönöm ha segítetek és foglalkoztok a kérdéseimmel! :)

Új hozzászólás Aktív témák