- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
Aktív témák
-
Ye_Nő
tag
Jones/Zellweger: szerintem a csaj abban a filmben tök átlagosan nézett ki. A normál emberekhez képest. Modellekhez képest lehet, hogy iszonyú kövér állat volt, sőt, a normál önmagához képest is valami 10 kg plusz volt rajta, de én spec boldog lennék, ha úgy néznék ki, mert én is elhanyagoltam magam az utóbbi években. Szóval nem volt sok köze a kövér nőhöz szerintem Renéenek.
Más.
Nemcsak a reklámok meg az idióta ''női'' újságok, hanem minden más - és itt nem(csak) a férfiak többségére gondolok! - azt sulykolja az emberbe, hogy ha nem vagy 1.80 magas meg nincs 1.50 mellbőséged meg nem öltözködsz úgy, ahogy divatos, akkor nem érsz semmit.
Pl. álláskeresésnél találkoztam ezzel, persze nem ezt mondták, hanem azt, hogy túlképzett vagyok, mert akkor éppen főiskolára jártam, és ''csak'' titkárnőnek jelentkeztem. :DDD Szóval röhej az egész, egy hét múlva hívtak be az eredményért, és az utánam interjúvolt cicababa volt a titkárnő. C'est la vie. Erről ennyit. Nem panaszkodás -- tények (mielőtt még megmondanátok a frankót, hogy ne dumáljak, hanem tegyek ellene. :) )
Aktív témák
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest