Hirdetés

Aktív témák

• Ye_Nő

tag

válasz marcee #765 üzenetére

Jones/Zellweger: szerintem a csaj abban a filmben tök átlagosan nézett ki. A normál emberekhez képest. Modellekhez képest lehet, hogy iszonyú kövér állat volt, sőt, a normál önmagához képest is valami 10 kg plusz volt rajta, de én spec boldog lennék, ha úgy néznék ki, mert én is elhanyagoltam magam az utóbbi években. Szóval nem volt sok köze a kövér nőhöz szerintem Renéenek.
    Más.
    Nemcsak a reklámok meg az idióta ''női'' újságok, hanem minden más - és itt nem(csak) a férfiak többségére gondolok! - azt sulykolja az emberbe, hogy ha nem vagy 1.80 magas meg nincs 1.50 mellbőséged meg nem öltözködsz úgy, ahogy divatos, akkor nem érsz semmit.
    Pl. álláskeresésnél találkoztam ezzel, persze nem ezt mondták, hanem azt, hogy túlképzett vagyok, mert akkor éppen főiskolára jártam, és ''csak'' titkárnőnek jelentkeztem. :DDD Szóval röhej az egész, egy hét múlva hívtak be az eredményért, és az utánam interjúvolt cicababa volt a titkárnő. C'est la vie. Erről ennyit. Nem panaszkodás -- tények (mielőtt még megmondanátok a frankót, hogy ne dumáljak, hanem tegyek ellene. :) )

Aktív témák