- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Nem, speciel itt lett volna helyben, nálam a multi.
Előzményei:
5 hete le van fixálva, hogy mult hét szerdán kezdünk, és szombaton fejezzük be. oké, anyám azt mondta, hogy oké. Aztán jött az, hogy meghalt valamelyik rokon, akiről azt sem tudtam, hogy van. Kérdezte anyám, hogy megyek-e. Én mondtam, hogy nem. Indok: Mondta, hogy legalább megismerném a rokonaimat. Szvsz nem a legalkalmasabb időpont a rokonismerkedésre.
Aztán előjött egy olyan hülye ötlettel, ha nem megyek, nem lehet multi. Minek egy napra lecipelni a gépeket? Semmi értelmét nem látom. És mivel nem mentem, nem tarthattam. (Mert hogyha mentem volna, jobb lett volna, mert ugyanúgy egy nap.)
Aztán megbeszéltem, hogy egy héttel toljuk el. Ez meg is történt, sikerült eltolni. Most meg jött azzal, hogy toljam el csütörtökre a multit, mert holnap mehetünk lehet az autóért, és akkor csütörtökön mehet a dolog. Akor meg ugyanott tartunk, hogy 1 nap, felesleges lecipelni.
Aztán jött tőlem egy ilyen beszólás, hogy: ''Direkt tesztek nekem keresztbe állandóan? Egyáltalán lehet valami jogom ebbe a k***a életbe?''
Emiatt meg most meg sem engedi. Úgyhogy most én ordibálok, anyám ordibál. És még ő mondja, hogy meg vagyok sértődve, merthogy nem tarthatok multit.
Most úgy őszintén: Én minek kellek egy autó átvételéhez? Nem az én nevemen van, jogsim sincs, elleneztem is. Minek menjek akkor?
Na mind1.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hálózati / IP kamera
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest