Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Som@ #1128 üzenetére

Leírhatom végülis ide is.A suliban van ugye ilyen Erasmus , meg socrates meg leonardo meg mindenféle ösztöndíj.
    Most lenne az első alkalom , hogy valaki tőlünk norvégiába menjen, merthogy egyébént annyira drága ország, hogy senki nem akar odamenni cserediáknak.Még a németek sem.Szóval a norvég kormáyn fogta magát, és azt mondta erre a félévre tőlünk két diák mehet, akiknek az ellátását állják.Tehát nem erasmus nagyságú ösztöndíjjat akpunk, hanem többet, ami fedezi a kaja, meg kolesz meg ilyen dolgokat.
    Nos én megpályáztam. 4en voltunk, ketten mehetünk.
    Én végülis az angol tanulás +projektmunka miatt mennék nagyon, + egy ilyen helyzet kaland is egyben , meg erőpróba.Persze az sem mellékes, hogy a koopos helyem tulaja egy norvég cég, a telenor.ÍGy gondolom ha visszajövök , ezt a cégnél értékelni fogják, és remélem maradhatok.

Február elején lesz a kiutazás.
    Úgyhogy össze kel kapnom maga.Munkahelyemen még nem modntam smemit, mert tegnapig még nem volt biztos.

Remélem megértik.Szeretnék egyébként visszajönni és a koopot befejezni.
    Egy tanulmányi félévre mennék, nem tdom mikor jönnék haza.Remélem államvizsgára hazaérnék:D Ha nem , akkor marad az őszi állam/álomvizsga.

Kiváncsi leszek milyen lesz, de olyan felemás érzéseim vannak.Örülök is meg nem is:D
    Pedig most voltak már igazán jó munkáim benn a cégnél, ráadásul pont alegrosszabbkor lépek le, pont mikor be kéne segítenem....

Aktív témák