Hirdetés
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Magát a Karácsonyt utálod, vagy azt, hogy teljesen elüzletesedett, elanyagiasodott eme szent ünnep?
Egy rokonom megkért, hogy segítsek neki gépet venni Karácsonyra a gyerekeknek,. mondom jó, mennyit szánsz rá? erre: nem tudja, majd hív. pár nap múlva hív. na, mondom, mennyit szánsz rá? erre: vettem egy gépet, de nem működik a cdíró, menjek el nézzem meg.
a gép: ecs p4 lap, 2.4 p4celeron, 512 noname 266 ram, 64 megás fx5200, 120-as maxtor. codegen ház 300w táppal. és a combo meghajtó helyett egy sima dvdrom. azt hittem felrobbanok. mondtam neki, hogy ebben nincs cdíró. telefon a boltnak, mondják vigye be, és kicserélik a meghajtót, egy combo lg-re. véletlenül nem azt raktak bele. a rokonom, meg olyan buta volt, hoygbeállított egy idegen boltba, és közölte, hogy 150-ért rakjanak össze gey gépet, de fogalma sincs, hogy milyen legyen, nem ért hozzá. engem meg nem kérdezett meg.
most már tudom, hova adják el a sok sz@rt. p4cerka, fx5200-64 bit...:(( -
zsoltee10
addikt
nézzük a brutto árakat.
jó minőségű cuccok, kiegyensúlyozott teljesítmény.
asus a7v600 --22e
barton 2500+ --24e
512 samsung ddr333 --18e
seagate 120Gb vinyó --23e
azona ház 400w táp --15e
samsung combo meghajtó --17e
floppy --2,5e
spire falcon2 --2,5e
ez eddig 124e, és akkor egy használt ti4200 20e, optikai egér a golyós gagyi helyett, genius bill. és bőven benne van a 150-ben. kihagytam valamit?
tuningolva nem lesz, de így is bőven jó teljesítményt nyújt a gép, rongyá veri a p4cerka über konfigot. de megérdemli, ha nem bízta rám. aztán majd csodálkozik, hogy a gyerek nyavalyog, hogy most kapta a legújabb játékot, és nem megy csak 640*480-ban...pedig ez pénégy, ráadásul 2,4GHz! hú.... -
zsoltee10
addikt
és akkor ezek brutto árak. szal nem értem az embereket. mondtam neki, hogy megoldom. de nem. ő majd elintézi, és akkor bemegy egy idegen boltba, és közli, hogy kell neki egy gép, de azt se tudja, mi az hogy számítógép. azt is mondhatta volna, hogy b@lf.. vagyok verjetek át. :D, és akkor +2k, és 400-as ram a vásárláskor.
-
zsoltee10
addikt
ja. az ilyeneknek adják el a sok gagyi p4cerkát, meg fx-t. ma már tényleg úgy van, hogy olyan még véletlenül sem induljon el gépet venni egyedül, aki nem ért hozzá, mert ahol tudják átverik. nagyon kevés bolt van, ahol korrekten állnak a vevőhöz. egy kezem még sok is hozzá. :(
-
zsoltee10
addikt
és igen, leesett nálunk is (Tolna megye déli része) az első normális hó. :)
havas, csúszós utak, kis falu, éjjel 11 óra, az utcákon egy lélek sem...
...Lada 1200 8V 63 Le (:DDD), hátsó kerékmeghajtás, nyári gumik...
...öö vezetéstechnikai gyakorlat csúszós úton...;] -
zsoltee10
addikt
keményen dolgozom. :)
-
zsoltee10
addikt
1102. :)
-
zsoltee10
addikt
válasz .:InnoMan:. #1135 üzenetére
aproneten is van sztem.
Aktív témák
Hirdetés
- HP elitedesk 800 G3 mini - hdmi - wifi - USB-C - nvme ssd - I5-7500T
- HP ProBook 440 G3 laptop újszerű akkuval eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- ASUS EeeBox EB1035-B0010 Mini PC, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest