Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez egy Camedia Olympus C-920 Zoom, amit a tesóm kapott ajándékba Franciaországban a színháztól ahol dolgozgatott a nyáron (egyetem küldte ki), mivel már nem volt rá szükség.
De a hibajelenséget amúgy nem tudom megérteni. Hogy kerül a képre ez az ''interlace''? Miért van az, hogy amikor a kis képernyőt nézem, mielőtt elkattintanám a gépet, még szépek a színek és nincs +100 brightness, de amikor lenyomom, a végeredmény már ilyen ratyi? És mirt van az, hogy ha csak a vaku fénye világítja meg a fényképezett vmit, akkor nincs interlace, és a színek is jók? (Fényerő így is szokott néha több lenni mint sok, de nagyrészt olyankor az is jó.) Mert csináltam én ezzel tök fasza kis képeket is tegnap este itt a szobámban, lásd PH! fényképalbum.
Aktív témák
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest