Hirdetés
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Sajnos a haverok tanultak, legalábbis állítólag. Aztán az egyikről kiderült hogy barátnőjével ment vacsorázni. Gondoltam oda nem társulok be :) (Illetve nem gondoltam, mert csak utólag szereztem erről tudomást.)
''ez a zh-időszak na'on betett neked'' -- áh, semmi extra. Minden időszak ''betesz''... :) Igazából nem értem miért írok ilyenkor is :)-kat, amikor arról beszélek hogy ilyen meg olyan rossz dolog történt velem. Bár belegondolva... ha nem írnék ilyeneket, akkor úgy tűnne hogy állandóan csak sajnálkozom. Jó, tényleg azt teszem, ti vagytok lelki támaszom a világ ellenében folytatott harcomban :) De így leglább elfedem egy kicsit a valóságot azzal hogy csak röhögök az egészen.
Barátnő sztori: nem ugrik be mire gondolsz... barátnő ügyben mostanság nem (sem) történt semmi. Vagy arra írtad, hogy 1-jén mi volt Mariann (csak azért hivatkozom rá név szerint, mert úgyis tudhatjátok már a nevét abból hogy mikor volt névnapja) válasza boldog névnapot SMS-emre?
''kicsit fel kéne rázódni'' -- valami konkrét ötlet? :)
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Lexus, Toyota topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Formula-1
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest