Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz barnam_ #84238 üzenetére

Xbox One kinectjéhez kb 3 játék jelent meg, ráadásul a One S, és utána megjelent modellekhez csak méregdrága (vagy gagyi, kínai utánygyártott) adapterrel működik a kinect.

Ahhoz képest, hogy a MS nyilvános lincselést kockáztatott, amiért az első szériás (fat) Xbox One-t kötelezően kinecttel árulta, erről hamar le is tettek, aztán gyorsan beszántották hozzá az összes tartalmat. Ez után még elvileg csináltak egy ingyen adapter-programot azoknak, akik a kinectet megtartották volna, de újabb gépre váltanak, de nagyon korlátozott feltételekkel, és ideig. Az öntökönszúrás mesterei, ez a MS.

Szerk.: Nekem is van egy 360-am kinecttel, pont akkor voltak a gyerekek kicsik, amikor ez újdonság volt, kisállatsimogatás, fénykarddal hadonászás, táncika, kinect sport, minden volt. Én meg még egy edzős projektet is csináltam egy jó darabig vele (YourShape Fitness Evolved). Mai szemmel egy borzalom, mind az irányítás, mind a kezelhetőség. Akkoriban viszont tényleg jó móka volt, ha a gyerekekhez átjöttek a barátnők, mindig kinectezés ment, és ez nagyon menő volt az akkor népszerű wii u-hoz képest.

p

Új hozzászólás Aktív témák