- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
a megfejtés az, hogy "azért van szükség a 18 nappal korábbi vásárlásra, mert az Európai Unió fogyasztóvédelmi irányelve szerint a vásárlók a vásárlást követően 14 napig elállhatnak az ügylettől. Ez a szabályozás az online vásárolt termékekre és szolgáltatásokra vonatkozik. Tehát ha valaki egy 10 napos matricát venne, akkor később jogosan kérhetné vissza az árat a 11. napon."
nyilván az osztrák jogalkotás meghatározhatna kivételeket a szabály alól, de eddig nem tette... -
parandroid
félisten
válasz
kraftxld
üzenetére
?
Bármelyik benzinkúton adnak egyet, arra a napra aktiválva, amikorra kéred. Magyar kutakon is árulják. Legalábbis nálunk, tornyos kis zalai falvunkban is lehet venni a helyi kúton. De az osztrák határhoz közeledve 1000%, hogy bármelyik benzinkúton kapsz. Én Sopronnál szoktam átmenni, az M1-et nem ismerem, a határ előtt 500m-rel van egy mol kút, ott szoktam megvenni. Hazafelé jövet meg a DE-AT határon van egy bódé a vámolós rész mellett, az a legegyszerűbb.
Szerk.: Ja, hogy te online akarod? Az megvan, hogy ez egy fizikai matrica, amit fel kell ragasztani a szélvédőre? Szóval ki kell még küldeniük, miután kifizetted…
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A50 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest