Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Nem kapom fel rá a vizet egyáltalán!
De a PH!-s pályafutásom alkalmával eddig csak egyetlen értelmes kérdést kaptam arra vonatkozólag, hogy honnan is ered a nevem.
Biztos volt gyerekszobád, ahol kakaózgatás közben mesét néztél. Csőrike, Szilveszter cica
Én Szilveszter párti vagyok, őt pedig Csőrike pussy cat-nek hívta/hívja
Innen a nevem
Inkább az bánt, hogy aki nem ismer izléstelenkedik ezzel, az helyett, hogy normálisan megkérdezné. Bár ez egy fórum, de tekintettel, hogy sok ember nem ismeri egymást, így szerintem erre oda kell figyelni. Nyílván ha Katica, vagy Péterke, vagy a Drága Mikulás, vagy Vladimir, Vagy Grafi, vagy ki nem hagyhatom Rezit - és itt még sorolhatnék pár nevet, akiket kedves barátomnak tekintek - írta volna jót nevetek, de így egy kicsit fura a szemtelenség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Le Mans Ultimate
- GTA VI
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/256 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest