Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nézd meg az adataimnál. Az processzor vazze

-
Wolverine
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Dzsízasz kartárs, én 3 éve ezt mondom a nőknek
(bár komolyan utánagondolva csak háromnak mondtam ennyi idő alatt, abból kettő haver, a harmadikat meg ez nem érdekelte és csak összejött velem egy évre
) -
Wolverine
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ma kezdték, ne izgulj... (persze holnap az általam is fogható m1-en Arsenal - Milan lesz, holott én nem tudom nézni objektív okokból. Miért nem ma adtak meccset???)
-
Wolverine
félisten
Vladi visszajött. Jaj nekünk

-
Wolverine
félisten
Klasszikust találtam
Ebből anno rádiókabaré szám is lett, emlékszem, sírtam a röhögéstől, amikor eljutottak a Javítás és karbantartás utolsó előtti pontjához...
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nVidia driverből az IDE drivert nem tesszük fel. Soha. Véletlenül sem. Ha mégis, akkor inkább kezdd elölről a Win reinstallt 

)