Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Azt még hozzá kell tenni, hogy bár mostanra már a közel 5-6-7 éves architektúrára épülő P4-ek még mindig hihetetlen módon és lássuk be: méltatlanul tratják az árukat. Mondjuk ez köszönhető annak is, hogy az S478 platformon még mindig nincs alternatívája, a teljesítménye pedig még ma is elegendő. Az más kérdés, hogy a 6-10e Ft között beszerezhető vadiúj Celeron procik bizony már rávernek teljesítményben ezekre a használtan még mindig 10e fölött kínált matuzsálemekre. Tény az is, hogy fénykorukban horribilis árat kértek értük. Amikor én P4-re váltottam (2003, talán 2004-ben), akkor már egy elfogadható 20e Ft körüli árszinten voltak. Akkoriban alternatíva lehetett volna egy 3200+ körüli AMD, de valahogy borózott tőle a hátam.
Pedig bizony kicsit olcsóbb és kicsit gyorsabb is volt, mint az 533FSB-s HT nélküli Northwood 2,8 P4-em. 
Előtte meg csupa tuningbajnok Celeronjaim voltak: 800MHz @ 1200MHz és 2100MHz @ 2800MHz. Utóbbit cseréltem a 2,8-as P4-re, de akkora volt a teljesítménykülönbség, hogy a P4-et már nem is húztam.

Könnyes szemmel elmotyogott nosztalgikus múltba révedésünket hallották...
p
-
FehérHolló
veterán
Azért azt se feledjük, hogy ha az USA-ban nem csak 5 évig lehetne licenszelni valamit (mondjuk speciel a 386-os architektúrát), és Intel nem kisebb cég(ek)nek adta volna ki anno a gyártást, akkor AMD név nem is létezne a processzorpiacon.

Meg mondjuk, ha nem "lopkodta" volna az Intel 8080-ast...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Álljatok le az összeesküvéssel! A kutyuskámra is gondoljatok!

Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PayPal
- Apple asztali gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig bizony kicsit olcsóbb és kicsit gyorsabb is volt, mint az 533FSB-s HT nélküli Northwood 2,8 P4-em. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)