Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Aktív témák
-
Az nem gyenge, én mikor suliba jártam, (mert jártam bármilyen meglepő ez nektek, rosszmájú szarvas és csapata
) akkor max részegen mentünk be, reggel 3-4 fél vodkával indítottunk a kocsmába, és úgy egész nap elég kellemes feelingje volt neki
. No meg ha nem tetszett az óra akkor összakaptuk magunkat, átmentünk a fiúkkal a videótékába, onnan irány a kocsma, 1-2 sör mellett kellemesen megnézegettük aztán néha visszamentünk
Egyébként érdekes volt, a magyar tanár nagyon kedvelt asszem max 2-es volt a legjobb jegy amit általában adott, de a pia hatása a nyelvtani tudásomra igen kedvező lehetett mivel egy ilyen videózás után 3-ast kaptam a feleletemre
Bár az is hozzátartozik, hogy az érettségin az említett tanárnéni segített a legtöbbet 
EQMontoya
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Vigneau interaktív lokálblogja
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hálózatokról alaposan
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) akkor max részegen mentünk be, reggel 3-4 fél vodkával indítottunk a kocsmába, és úgy egész nap elég kellemes feelingje volt neki
Egyébként érdekes volt, a magyar tanár nagyon kedvelt asszem max 2-es volt a legjobb jegy amit általában adott, de a pia hatása a nyelvtani tudásomra igen kedvező lehetett mivel egy ilyen videózás után 3-ast kaptam a feleletemre
Bár az is hozzátartozik, hogy az érettségin az említett tanárnéni segített a legtöbbet