- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Olyan fasza szőlő lett idén nagyanyáméknál, én amúgy nem szeretem a gyümölcsöket, azaz szeretem, de nem mindegyiket, meg csak keveset néha, és most szüretnél megkóstoltam a fehérből, és nagyon édes volt, meg jóízű, úgyhogy rakattam el enni magamnak, nem mehetett mind a mustba. Hazahoztuk, és egy-két hét alatt is annyit ért a konyhában, hogy csak na. De most különlegesen sok cukor van benne, mert most eszem ami még van, de összeragad a szám tőle. A piros az szedés után kicsit fanyar, savanykás volt még, a fehér az okés, de most hogy így utóérett, a piros még mindig savanykás, de már nagyon édes is mellé, a fehér meg olyan mintha méz lenne benne. Ennyire édes szőlőt nagyon rég, vagy egyáltalán nem ettem. De ezt mutatja az is, hogy a tiszta must 15°-os volt, pedig 12-13 szokott lenni, ami nagyon durva. Szóval most az előírt narancs helyett ezt falatozom reggeli gyanánt.

Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-book olvasók
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyúrósok ide!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Witcher topik
- További aktív témák...
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest