- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Olyan fasza szőlő lett idén nagyanyáméknál, én amúgy nem szeretem a gyümölcsöket, azaz szeretem, de nem mindegyiket, meg csak keveset néha, és most szüretnél megkóstoltam a fehérből, és nagyon édes volt, meg jóízű, úgyhogy rakattam el enni magamnak, nem mehetett mind a mustba. Hazahoztuk, és egy-két hét alatt is annyit ért a konyhában, hogy csak na. De most különlegesen sok cukor van benne, mert most eszem ami még van, de összeragad a szám tőle. A piros az szedés után kicsit fanyar, savanykás volt még, a fehér az okés, de most hogy így utóérett, a piros még mindig savanykás, de már nagyon édes is mellé, a fehér meg olyan mintha méz lenne benne. Ennyire édes szőlőt nagyon rég, vagy egyáltalán nem ettem. De ezt mutatja az is, hogy a tiszta must 15°-os volt, pedig 12-13 szokott lenni, ami nagyon durva. Szóval most az előírt narancs helyett ezt falatozom reggeli gyanánt.

Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest