- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ööö, Borkával Te nyertél.

A maláj kuhnya viszont betett... A kókusztejben főtt rizs csiliszósszal, na, az valami remekmű lehet. Most elugrom egy gyors hányásra, addig elkészítheted nekem.
Mod: az idézett irományban egy szót sem ejtenek a maláj örömnénik elkészítési módjáról.
Nos, sok szép estét az egybegyűlteknek, lelépek, kezdődhet a show! Yes, yes, the Rocky Horror Show.
Mire holnap felkelek, talán már nagykorú mod leszek... De szép álom! Az izgalom kedvéért beleszövöm még az alienes részt is, mert az szerintem nagyon jól áll nekem.
Nagy ügybuzgalmamban fel sem tűnt, hogy begyulladt ízületekkel pötyögök jó ideje. De most szólt a piszok, én pedig jól szituáltan, halkan ordítok.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Viper Patriot 4 Blackout Edition (2x4 kit)
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 5 225 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080TI 12GB!
- GIGABYTE GTX 1660 MINI ITX OC 6GB Garanciával!
- Kiváló Kinect szenzor, kamera Xbox One, One S, One X konzolokhoz!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest