Hirdetés

Aktív témák

• Sianis
    addikt

Jelenlegi lep magatol, de csak 2 het mulva.
    Ket honapra jott, nah akkor volt ott takaritva utoljara.
    Uj alberlot sajnos nagyon nehez talalni, foleg olyat, aki nem 1-2 honapra keres, es megbizhato is, ezen felul nem csinalja meg ezt velem, hogy nekem kell helyette takaritani.
    Elutazott most is 3 napra, es jon egy alberlojelolt megnezni a lakast.
    Egyebkent mar kesz vagyok, cirka 2 ora alatt sikerult turheto allapotot teremteni ott.

Viszont ha hazajott, tenyleg beszelek vele. Lebaszni csak azert nem fogom, mert nem vagyok kepes ilyenekre soha.

Azért beszéld meg vele, hogy ha már önmagára nem is, de legalább a környezetére legyen kicsit igényes.

Engem is idegesít a mocsok...Albérlet nem tetszett, mert sosem takarított az ''ellenfél'', én meg az ő mocskát nem fogom. A jelenlgi kolesz 1 évig pont elég is volt, 3 szobatárs, mindegyik trehány disznó. Most épült új igényes diákszálló a Campusban, úgyhogy meg is pályáztam. Kétfős szobák, két szobának közös zuhany közös wc, saját hűtő, saját kiskonyha. 4 ember szerintem kúltúráltan tud használni egy WC-t, mert jelenleg 4 WC van kb 60 emberre, és abból általában 2 WC használható, mert a többit a sok hasmenéses összerondítja, és természetesen a mellékelt kefét senki nem tudja használni. Szóval a koleszos élet sem játék és mese...a konyháról, meg nem beszélek, csak annyit, hogy kilyukadt egy vasedény, miután fél év után sem volt kimosva a felismerhetetlen eredetű ételmaradék belőle...

Aktív témák