Hirdetés

Aktív témák

• net84

őstag

válasz tildy #3708 üzenetére

én fél évig munka nélküliként vártam egy normális, jó, az igényeimnek tökéletesen megfelelő munkára
    2 hete azt hittem, hogy megtaláltam
    1 órás interjú után fél órával visszahívtak, hogy nem húznák az időt, ''kellek nekik''...elfogadtam - ''vezetői pozíció'', jó fizetés+jutalék, és azt csinálhatom, amit szeretnék - cserébe teljes lojalitást kért tőlem a cégvezető (ami később derült ki, az az volt, hogy az egyetlen olyan ember leszek a cégnél, aki elismeri vezetői munkájá és az intézkedésit megértem - talán mert tanultam egy kevés marketinget és dolgoztam már ilyen ágban)
    A helyzet azonban már nem olyan rózsás...egyszerű értékesítőként dolgozok, a cégen belül hatalmas ellentétek vannak. Ha kitudódik, hogy én miért kerültem oda (üzletvezetés + a teljes belső átalakítás, cégreform része) akkor nékem lehet, hogy annyi...
    Egy héttel azután, hogy elkezdtem dolgozni, az-az e hét elején volt kollégám közölte, hogy aláírták a bérleti szerződést és pár héten belül megnyitnak, és rövid időn belül emberre lesz szüksége. No itt is azt csinálhatnám, amit szeretek, tudom, hogy jól tudnék együtt dolgozni a sráccal,hiszen 1,5 évet lehúztunk már együtt, de még mindig gondolkodok.
    Maradok itt és kivárom a változások végét és talán szerencsém lesz, vagy ''átnyergelek'' és a kezdetekben lehet, hogy alacsonyabb fizetésésért, biztosan jobb légkörben ''dolgozok''.

Aktív témák