Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
Aktív témák
-
Den
veterán
mivel a topic irdatlan hosszú, ezért lezárom, jöhet az off topic4 :)
-
Den
veterán
látta valaki a mediamarkt legújabb reklámújságát? kicsit ledöbbenterm a plazma tv leárazásokon
-
Den
veterán
bocs, de ez a koncert az eu csatlakozásal kapcsolatos, siukeres népszavazás megünneplésére volt, nem aug 20. tiszteletére, bár ahhoz is méltó volt. A beszéd meg... nem hallottam mert nem érdekelt, csak a koncertet néztem, de olvastam róla, hát semmi meglepő, nem volt benne, tkipikus politikus beszéd volt, minden rendben, mindent jól nyomunk, mindenkinek jó lesz.. szokásos pr dumá lásd orbán beszédeit az előző négy évben.
Engem az zavar, hogy miért dimenzionálják túl ezt a beszédet, Ez egy kötelező gyakorlat, ilyeneket mindig nyomnak, soha nem nézem... de volt egy koncert is! megnéztem az indexet, origót, egy szó nincs róla. Pedig az előadók k.va nagyot teljesítettek, az énekkar jelentős része az ország különböző városaiból érkezett iskolai énekkarokból állt, ott ültek délutántól a dögmelegben, és utána nyomtak egy vérprofi koncertet. Pár sort megérdemeltek volna. De nem, mindenki két politikus semmit mondó, kötelező elemekből felépített beszédén rágódik... :( -
Den
veterán
pedig jó előre be volt jelentve hogy beszélni fog, ezért is nem néztem az elejét. Kultura kérdése ez, nem tetszik amit mond, nem rá szavaztam, stb.. végighallgatom, nem tapsolok, élvezem a koncertet. Vagy oda sem megyek csak a koncertre.
Tizenkét évig nem volt szokás beszédeket megzavarni, koszorúkat leszaggatni.... Amióta a fidesz elbukta a választást, érdekes módon megyó, és álltalában a kormányoldal, minden beszédét megzavarják, ugyanakkor orbánét, más jobboldali politikusokét nem. Gondolom senki nem olyan naív hogy azt hiszi, hogy ez csak spontán véleménnyílvánítás, mert legalább annyian rühellik orbánt, és legalább annyi vérlázító dolgot mond mint megyó. -
Den
veterán
A beszédet nem láttam, nem szoktam ilyen politikus beszédeket nézni. A koncert iszonyat profin volt megcsinálva. Már maga a látvány is fantasztikusan meg volt komponálva, egész az apró részletekig középen a zenekar háttérben a nemzeti múzeum oszlopai baromi profin világítva.... látni kell . A zene is profi volt döbbenet nagy kórus... lusta voltam, ithonmaradtam, bánom...
(most látom az egyik hiradóban hogy megyó beszédét megint megzavarták (felbérelt) rendbontók. Politikai kultúra 2003-ban magyarországon.... :( ) -
Den
veterán
huh, ezt az örömkoncertet nagyon megcsinálták, kár hogy nem mentem ki rá.
-
Den
veterán
válasz
KovacsUr
üzenetére
mondjuk az index cikkeket olvasva mindig felmerül bennem a kérdés, volt már valami az életben, ami ezeknek a fazonoknak tetszett? csak a fika, meg a gúnyolódás mindenen, de az nem derült még ki számomra, hogy akkor mégis mi lenne az ami jó, hogy mivel lennének vajon elégedettek...
-
Den
veterán
Hát az index télleg elég gagyi lett. Annyira egykaptafa a cikkek felépítése, az egész egy öncélú jópofizás, erőltetett poénokkal.
-
Den
veterán
kössz mindenkinek :) Szörnyű mennyit pofázok :DDD
Amúgy binárisan ez még csak a 17-dik (10001) -
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
a kávékiöntőből? :)
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge
üzenetére
késő :DDD
-
Den
veterán
''A repülés pedig tipikusan nem olyan sport ahol a vagánykodás, az én vagyok a valaki stílus ésszerű lenne.''
Te tudod egyáltalán hogy ki az a bessenyei? Mert egy ilyen beszólás után olyan érzésem van hogy nem is tudod valójában kiről beszél, csak azt a szöveget nyomod amit számodra nyilván hiteles emberektől hallottál,m anélkül hogy e-mögött személyes tapasztalat lenne. Én is ismerek pilótákat, hivatásosokat, és mind elismerően nyilatkoznak bp-ről. -
Den
veterán
hú emberek, szerezzünk gyorsan egy állást twollahnak, mert nagyon fárasztó így :DDD
-
Den
veterán
hehe, lehet hogy lesz adsl-em :C
-
Den
veterán
Mifi a hozzászólásod én töröltem, hogy ne legyen megint vita. Kérlek higgadj le.
A többieket meg megkérem hogy száljanak le Mifi-ről. Valamiben tévedett, a dolgot tisztáztuk, téma lezárva, ne kötekedjetek vele, lépjünk már túl a dolgon. -
Den
veterán
én semmit nem zártam le, legkevésbé az off opicot
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest