Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mikeee89: Wingettel programok telepítése a Windows-ban
Aktív témák
-
Jester
aktív tag
Na, az elmúlt fél órában egy kib.szott zárlatos pénztárszalgos számológép miatt háromszor jó közel kerültem a megsüléshez.
Céges környezet: első lépésben egy monitor adja fel a lelkét nagy fény és hangjelenség között. Na, kit hívnak? Megnézem, monitor csere, egész szobában mindent levágott a vacak. Biztosíték be, indítás. Ekkor a képembe robbant az egész számológép monitorostól. Nagyon jó, villanyszerelők értetlenül néznek, mondván még mindig rossz a monitor. Mondom, ez már másik. Kábel csere is megvolt, de még egyszer. Új próba, elindul minden, visszadugjuk az eszközöket, látszólag minden megy. Enyhe mozdítás után a képembe robbant megint a számológép, de most már legalább látszott, hogy nem a monitor robbant, hanem az a vacak. Konnektorból kirángat, ablakon kidob, dühöng. B. meg, nem ennyiért akarom otthagyni a fogam.
Ilyenkor dühös vagyok, mert a felhasználóknak jó, hogy az a kényelmes, hogy az összes kábel egy hozzáférhetetlen helyen fut egymásba gubancolva, de nekem nem. Na mindegy, legalább most, hogy kidühöngtem magam, meg kiírtam magmaból ezt, egy kicsit nyugodtabb vagyok.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest