Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tomcs
őstag
akinek igertem: bocsi hogy nem tudtam menni talira de jott csalad meg mindenki.. majd legkozelebb :)
-
tomcs
őstag
mikor is lesz ez a ''faradt goz nem latsizk a bal hasabban'' dolog? mar 1 ideje nezem meg nezem de ott van :)
-
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
na nalam a beepitett szekreny azt jelenti hogy meg az eredeti berendezes resze, szal mar vagy 30 eves. konyhabutor mar lett cserelve, lattam milyen az eredeti.. hat nem kicsit szocreal.. beepitett = a csempe hozza van fugazva meg 1 olyan deszkahoz volt hozzaszogelve ami anyas csavarral lett hozzafogva a panelhez, masik vege a csavarnak lakason kivul (ott a liftakna van) mellesleg van 1 bazinagy szellozocso azt kell eltakarnia a rendszernek es abba fogom bekotni a paraelszivot (es magasrol szarom le ha a lepcsohaz az en ebedemet szagolja :DDD)
voltam 1 masik lakasban is, ott pl ezt a beepitett szekrenyt siman korbecsempeztek.. na erre aze nem volt gusztusom inkabb levetkoztettem az egeszet betonig -
tomcs
őstag
válasz
guess.who
üzenetére
feher konyhabutor, nem csunya igazan telleg csak a szetazott also leceket kene cserelni meg esetleg ajtokat mert azok 1 kicsit megviseltek es az ajto mogott van a fiok ami meg nem praktikus. viszont a beepitett szekreny az mar gazabb, arra mindenkepp rakni kene rugos szanert meg 2 oldallapot ami le7 hogy gyakorlatilag 3 ismeros asztlaos viszont van... csak debrecenben de most aktualis amugy is 1 utanfutos feljoves mert debrecenben van a tuzhely meg a paraelszivo ami beepitesre fog kerulni.
-
-
tomcs
őstag
a tv 25fps-el muxik (pal rendszert feltetelezve) az 50hz ugy erodik el hogy ''csikokban'' (interlaced) frissiti a kepet tehat egyszer a paros aztan a paratlan csikokat, igy csokkentve a villodzast. attol fugg mennyit fogod bamulni, ha naponta megnezed a hiradot meg hetente 2 filmet akkor mind1 de ha sokat nezned es megengedheted magadnak inkabb 100hz-est vegyel (vagy lcdt/plazmat :DDD)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Spórolós topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- iPhone topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Metal topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Napelem
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- Amd Wraith Prism Processzor Hűtő - AM4 Teljesen Új
- Iphone 14 Pro Független 128GB & 100%-os új gyári akksi HIBÁTLAN
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Update 01.14. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest