Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Jaj, ne védd már annyira azt a cikket... Két hozzászólást sem ér meg az egész, nem két oldalnyit. A cikk maga a blöff netovábbja, az benne az egyetlen értékelhető (megmosolyogtató) pont, hogy volt pofája a szerzőnek beleírni a 'blöff' szót. Az író egyszerűen nincs képben, gyaníthatóan egy-két sörrel többet ivott a kelleténél, és semmi nem áll össze neki. Most mit szépítsünk ezen? Azért, mert nekem némely jazz-lemez ''magas'', nem mondom rá, hogy értelmetlen... stb. Ha valamit nem értek, nem azt írom, hogy 'ezt meg minek csinálták?', hanem vagy nem szólok hozzá, vagy azt mondom, hogy 'hopp, bocs, ezt nem értem'.
-
PeliScan
addikt
Egyszer nem fordult elő benne az, hogy szerintem, nekem úgy tünt, véleményem szerint, valószínüleg, nekem így jött le, nem biztos de, imho, szvsz. Az pedig, hogy vkinek mi a véleménye, és hogy hogy tudja unalamsan és szarul leírni, nem tartozik rám. de sajnos el kellett olvasnom, mert eddig index olvasó voltam. lehet hogy leszek is, de ez azért zavar.
Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- DELL 5050 MT CORE i7 6700 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- DELL 5050 MT CORE i5 7600 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest