Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Jaj, ne védd már annyira azt a cikket... Két hozzászólást sem ér meg az egész, nem két oldalnyit. A cikk maga a blöff netovábbja, az benne az egyetlen értékelhető (megmosolyogtató) pont, hogy volt pofája a szerzőnek beleírni a 'blöff' szót. Az író egyszerűen nincs képben, gyaníthatóan egy-két sörrel többet ivott a kelleténél, és semmi nem áll össze neki. Most mit szépítsünk ezen? Azért, mert nekem némely jazz-lemez ''magas'', nem mondom rá, hogy értelmetlen... stb. Ha valamit nem értek, nem azt írom, hogy 'ezt meg minek csinálták?', hanem vagy nem szólok hozzá, vagy azt mondom, hogy 'hopp, bocs, ezt nem értem'.
-
PeliScan
addikt
Egyszer nem fordult elő benne az, hogy szerintem, nekem úgy tünt, véleményem szerint, valószínüleg, nekem így jött le, nem biztos de, imho, szvsz. Az pedig, hogy vkinek mi a véleménye, és hogy hogy tudja unalamsan és szarul leírni, nem tartozik rám. de sajnos el kellett olvasnom, mert eddig index olvasó voltam. lehet hogy leszek is, de ez azért zavar.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest