Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Emlékeim szeritn - a tanultak alapján- képeket nem érdemes adatbázisban tárolni, hanem csak linkekeket. Viszont ha linuxon van (bocs, de ez msot tényleg sokat jelent! , és ebben tényleg nagy előnye van a linuxnak!!! no flame please) symlinkes megoldással nagyon frankón tudod még az elérési út nevét is csökkenteni .(Tudom, tudom nem sok byte, dehát akkoris... )
Szal nekem nagyon azt ajánlottak , hogy baromira optimalizáljuk az adatbázistáblákat, képeket se tároljunk benne, stb...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Most találtam:
''Ha DB-be rakod a fájlokat, egyet nyersz vele: konzisztens lesz mindig és nagyon könnyű mozgatni a rendszert (csak a DB-vel kell foglalkozni).
Amúgy sokkal lassabb! Kb 1/10 az arány MSSQL-el, Post-al nem tudom.
''
''amit az adatbázisban való tárolás ellen fel lehet hozni az esetleg az, hogy nagy forgalom mellett az adatabázisszerverre nagy terhet ró, viszont elõnye is van jópár. Ezért mondtam, hogy a szituáció és a feladat dönt.''
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Hetvenmillió telefonnál is többet adott el a Honor tavaly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest