Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Finom teától selymes szép estét mindnekinek

Én is nagyon szeretem a különleges teákat, talán nem reklám, de az V. kerületben van egy nagyon jó teabolt a Veres Pálné utcában (Big Ben Teaház), nagyon különleges és ízletes teakeverékeket vásároltam már tőlük...
Amit épp most iszom az Sencha Tropical névre hallgat, kandírozott ananász, mangódarabok, napraforgó virágszirom és zöldtea keveréke. Kis tejszínnel isteni az íze, bearanyozza ezt a szép estét
, és az illata
Xpod: ha valóban finomat szeretnél, és rajongsz a gyümölcs ízért, akkor aszalt gyümölcsöt áztatsz a teavízbe. Ezt úgy tedd, hogy felforralod a vizet, visszahűtöd kicsit, majd a csészédbe teszel az aszalt gyümölcsből és a teafűből az adott mennyiségben, és 3 percre állni hagyod lefedve. Kellemes, zamatos tea lesz belőle. Tipp, kókuszos teához isteni az asztalt sárgabarack és enyhén cukrozott ananász.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux Mint
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest