Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Finom teától selymes szép estét mindnekinek

Én is nagyon szeretem a különleges teákat, talán nem reklám, de az V. kerületben van egy nagyon jó teabolt a Veres Pálné utcában (Big Ben Teaház), nagyon különleges és ízletes teakeverékeket vásároltam már tőlük...
Amit épp most iszom az Sencha Tropical névre hallgat, kandírozott ananász, mangódarabok, napraforgó virágszirom és zöldtea keveréke. Kis tejszínnel isteni az íze, bearanyozza ezt a szép estét
, és az illata
Xpod: ha valóban finomat szeretnél, és rajongsz a gyümölcs ízért, akkor aszalt gyümölcsöt áztatsz a teavízbe. Ezt úgy tedd, hogy felforralod a vizet, visszahűtöd kicsit, majd a csészédbe teszel az aszalt gyümölcsből és a teafűből az adott mennyiségben, és 3 percre állni hagyod lefedve. Kellemes, zamatos tea lesz belőle. Tipp, kókuszos teához isteni az asztalt sárgabarack és enyhén cukrozott ananász.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest